Posts

Showing posts from November, 2007

cerita pasal steven dan steven

ni kisah benar yg aku baru dgr tadi kat radio. ada la sorang mamat ni nama dia steven, dia ni terpilih utk segmen flirt ape tah kat fly fm tu. dj radio tu tanya la steven ni, dia nak call sape utk ajak date? steven ckp la yg dia ada minat sorang minah ni..nama dia aku lupa la coz xdpt tangkap dia sbut pe. tp dia xpnah jumpa minah tu coz dia cuma kenal kat dalam chat space je. online chating la ni...dj tu terkejut la pasal steven ni tak kenal minah tu,mana tau minah tu tipu dia ke or apa2 ke..yela kan..kenal scara online ni kadang bukan leh caye sgt kan..keberangkalian nak kena tipu tu mmg byk la..

tapi, si steven ni yakin yg minah tu tak tipu..ada la dia cakap dia da tgk gmbar perempuan tu...kira dia dapat nilai la kot minah tu betul ke tak..
dipendekkan cerita, dj radio tu call la minah tu......

memang ada orang yg jawab call tu...tp bukan suara minah tu tapi suara lelaki..
dj tu tanya la ada tak orang yg nama si polan tu kan...
kendian si lelaki tu ckp la, takder...
tp dia tau n kenal sap…