Posts

Showing posts from 2014

RADIANCE SIGNATURE HARGA MURAH

Sekarang ni Radiance Signature dah meletup2 kat pasaran. Kat iklan TV dah keluar, kat Hot FM dah keluar, Kat Kosmo dah keluar, kat Mingguan Wanita pun dah keluar. Kalau tanya para wanita kat luar sana mesti diorang pun dah kenal dengan Radiance Signature ni.
Di sebabkan dah makin banyak permintaan oleh kaum hawa yang nak PUTIH CANTIK GEBU seawal *3 hari ni, makin banyak jugalah penjual2 yang makin bersaing dengan penjual yang lain.
Bab bersaing dengan penjual memang normal, tapi bila bersaing dengan perang harga tu memang tak normal! Tahukah awak para pengguna RS sekalian, produk yang murah jangan disangka ORIGINAL! Produk yang BERKUALITI bukanlah produk yang MURAH ye! 
Pernah beli handbag atau kasut murah tak? berapa lama boleh tahan? Ini adalah dunia bisnes ye sayang2 semua. Cuba fikir LOGIK. Bolehkah produk yang KOS pembuatannya MAHAL boleh dijual dengan harga dibawah harga KOS? 
Ok, nak bagi mudah faham ye. Awak keluarkan satu produk ni harga rm10. awak jual rm9. apa awak dapat? …

GEMPAR! KESAN RADIANCE SIGNATURE

Salam uols,

Saya pasti ramai yang masih wondering lagi pasal kesan Radiance Signature ni. Siapa2 pun memang wajib ada perasaan was2, tak percaya, paranoid dan segala macam lagi perasaan negatif sebelum menggunakan sesuatu produk.

Sabar dulu kakak2 sekalian....letak dulu perasan was2 dan tak percaya tu ke tepi. Lapangkan hati, tenangkan fikiran dulu, buat peace buat rilex ;p

OK, dalam simpanan phone saya banyakkkkk sangat gambar2 testimoni POSITIVE pasal radiance signature ni. Akak nak tengok? akak kena dtg jumpa saya la~ hehe

SMS/WHATSAPP 017-6699787
WAIT! buat apa susah2 nak datang jumpa saya...kan sekarang semua di hujung jejari2 telunjuk je kan. Apa kata kakak2 semua dengan rela hati usha album TESTIMONI FANPAGE RADIANCE SIGNATURE OFFICIAL AGENT sendiri untuk tengok sendiri apa kata kawan2 kita yg dah consume RADIANCE SIGNATURE ni. Klik je kat link tu, otometik redirect ke album testimoni customer Radiance Signature.

SMS/WHATSAPP 017-6699787


RADIANCE SIGNATURE PRODUCT REVIEW

Image
USIA SEMAKIN MENINGKAT, KULIT SEMAKIN MENGENDUR, KEDUTAN MULA NAMPAK ! 
Pernah nampak tak ada orang wajahnya lebih tua dari usianya? Paling merisaukan bila kedutan dah mula nampak kat bahagian mata! Kenapa ni terjadi?

Tau tak sebenarnya kulit kita makin hari makin berkurangan kolagen di dalamnya. Faktor peningkatan usia adalah punca utama kekurangan kolagen dalam tubuh badan. Selain tu mungkin juga disebabkan oleh genetik, stress,atau terlalu terdedah kepada cahaya matahari.

Cuba tenung lama-lama muka sis depan cermin. Cuba tengok keadaan kulit sis sekarang macam mana?

Jangan risau sis, sebab saya nak bantu sis menyelesaikan masalah kulit sis yang semakin kekurangan kolagen tu.
Ramai dah yang berjaya mengatasi masalah kulit wajah yang kekurangan kolagen ni sis. Yang kulit kusam dah jadi berseri, yang kulit kering dah jadi 'moisturize', yang berjerawat dah makin hilang jerawatnya...dan paling best yang gelap dah makin cerah tau!


Percayalah, lepas consume Radiance Signature Whitening…

Persamaan isu di GAZA dan MH17

Salam Ramadhan yang mulia, Hari ni hari terakhir Ramadhan bagi tahun ni. Adakah tahun depan dapat lagi kita berjumpa bulan yang penuh keberkatan ni? Wallahu'alam. Dalam hati berasa risau adakah ibadah Ramadhan tahun ni cukup sempurna? takut-takut hanya sekadar menahan lapar dan dahaga sahaja.
Bulan Ramadhan tahun ni juga umat Islam di dunia ini di uji dengan peperangan kejam oleh Zionist ke atas penduduk di Gaza. Saya bukanlah seorang yang mahir untuk mengupas isu kemanusiaan ni. Saya hanya mampu membantu sedikit apa yang mampu saya bagi. Jika tak mampu atau tidak berkesempatan untuk mengisi tabung amal Palestin, panjatkan sahaja doa untuk mereka. Mereka saudara kita. Melihat gambar anak-anak, wanita, orang tua serta para mujahidin yang terkorban akibat kerakusan penjajah Israel tersebut rasa sangat sebak di hati ini. Bayangkan yang terkorban itu adalah keluarga kita sendiri. 
Bagaimanalah mereka menyambut kedatangan Syawal esok? tapi bagi saya, mereka sebenarnya sudah menang di …

TIPS BISNES ONLINE

Siapa yang tak nak dapat pendapatan sampingan kan?

Di sini saya cuba tolong serba sikit macam mana nak mulakan bisnes online (BASIC).

Untuk ingatan, saya ni bukanlah pakar pun, sikit je saya tau...apa yang saya tau saya share je ye :)

******************************
TIPS BISNES ONLINE
******************************

1- CARI APA YANG AWAK MINAT (PRODUK/SERVIS)

2- CREATE PAGE FB/BLOG/INSTAGRAM/WEBSITE

3- CARI SASARAN PELANGGAN ( JANTINA/ UMUR LINGKUNGAN BERAPA/ TINGGAL KAWASAN MANA)

4- RAJIN-RAJIN UPLOAD GAMBAR PRODUK/SERVIS DI MEDIUM YANG DIPILIH.

5- RAJIN TULIS STATUS TENTANG PRODUK/SERVIS ANDA.


********************
BUAT MASA NI, INI SAJALAH YANG BASIC.

Buat banyak kali dan tanpa jemu. Yang penting kena yakin akan rezeki Allah :)




RADIANCE SIGNATURE WHITENING & GLOWING SERIES 2014

Image
SMS/WHATSAPP Agent Yattie Sekarang Untuk Pembelian :017-6699787

NAK MUKA GLOWING?

Ramai yg taktau sebenarnya rahsia muka glowing ada pada produk Radiance Signature Glowing & Whitening Series.

Ini kerana RS ni mengandungi bahan collagen yg bermutu tinggi yang membuatkan kulit kita boleh nampak perubahan ketara seawal 3 hari.

Ada juga kandungan makanan sunnah seperti kurma, madu dan delima..ramai yg ckp badan makin bertenaga lepas minum RS..

Paling best, sekarang dah tak cepat ngantuk dah..segar je pagi2...

#RadianceSignatureOfficialAgent#RadianceSignature#RadianceSignatureOriginal


P/s: Boleh Follow Mengenai Radiance diFB Radiance Signature Official Agent

RADIANCE SIGNATURE OFFICIAL AGENT 2014

Image
ASSALAMUALAIKUM..

Produk kecantikan paling laris 2014! RADIANCE SIGNATURE WHITENING & GLOWING SERIES!








TAK SAMPAI 1 KOTAK PUN DA NAMPAK HASIL!!!!

WAHHH..cepat betul kesan radiance ni bertindak.. "alhamdulillah selepas consume tak sampai 1 kotak kulit muka da mulai nampak cerah dan fresh"




Lagi testimoni dari pengguna Radiace Signature Whitening & Glowing Series 




Itulah testimoni yg di berikan oleh customer...

Jommm order..bila muka da BERSERI DAN TAK PERLU MEKUP,pergi mana2 pun rasa yakin je insyaAllah..

whatsapp/sms: 0176699787




CADAR PATCHWORK 2014 MURAH

Image
BISMILLAH...
Ni antara cadar yang tengah hot di pasaran Malaysia. Memang rugi siapa yg tak dapatkan cadar patchwork cotton murah ni. Size available adalah Queen/King. Murah2 je..
Untuk info lanjut boleh whatsapp yattie kat 017-6699787.