Posts

Showing posts from August, 2015

Saya Kembali Hidup!

Dah kenapa kembali hidup ni, sebelum ni tak hidup ke? haha. Kata saya kat diri sendiri .

ye, seperti hidup kembali. Dapat nikmati kehidupan yang lebih tenang di rumah, bersama dengan Muhammad 'Adli bin Ibrahim. Tiada lagi life office hour. Tiada lagi sign in kedatangan. Tiada lagi berat kepala nak bangun pagi-pagi. Yang ada sekarang ni hanyalah suami yang soleh, anak yang bakal soleh, dan diri sendiri.

Tapiiiii....bukan duduk rumah saja-saja..kehidupan kerja tetap diteruskan. Buat kerja rumah, bisnes online, tengok tv (kerja gak tu hehe) dan apa2 je yang patut.

Now nak habaq mai...ceq dok rumah pun setiap hari dok pikir strategi pemasaran tudung Instant yang bakal dikeluarkan bulan depan InsyaAllah. Sekarang baru tengah tempah website, tempah tudung, tempah itu tempah ini, semuanya ambil masa. Dan sebolehnya saya buat dalam kos yang sangat minima untuk permulaan. Saya nak eksperimen production yang pertama ini. Kalau berjaya saya keluarkan dan pasarkan dengan kos yang minima dan …