Posts

Showing posts from February, 2008

Dunia Baru: dari drama ke Filem

Image
Cuti raya cina ni mengundang kebosanan kat diri aku. Rutin aku kat rumah cuma tidur, makan, radio, bilik. Tu je lah yang mampu aku buat. Nasib baik aku bawa balik buku Membina Rasa Cinta, karya Dr Hm Tuah Iskandar al-Haj. Sebelum tidur, buku tu lah yang jadi peneman mata aku yang hampir-hampir ngantuk, selain game Zuma yg tak pernah aku lepas level 6 tu. Haha!
Sejujurnya, buku ni masih lagi tak dapat tolong masalah aku sekarang ni. Mula-mula tu boleh la masa hubungan aku ngan dia tu masih harum2 wangi semerbak perfume elizebeth arden. hehe. Tapi sekarang ni, buku ke manusia ke memang tak dapat tolong aku lagi. Aku tak gaduh pun ngan dia, cuma aku rasa hati aku jauh sgt dari dia. oh, tak boleh cerita banyak kat sini. Mungkin ada kat sini.
Drama Dunia Baru di tv3 dah episod terakhir malam Isnin ni. Terkejut gak aku sebab aku banyak tertinggal cerita tu. Menyesal rasanya tak tengok setiap minggu, terpaksa la aku cari sesiapa yang ada download cerita tu. Hehe.
Selamat tinggal Dunia Baru 3.…