Posts

Showing posts from March, 2017

5 Simpton Dapat Di Atasi Ketika Mengandung

Image
2 TABLET TAMARGO SEHARI MEMBERI KELEGAAN SEMASA MENGANDUNG


Bukan setakat tu.. dgn 2 tablet sehari:
➜Bertenaga sepanjang hari ➜ Sistem imunisasi bertambah ➜ Morning sickness berkurangan  ➜ Penyelesaian kepada HB rendah ➜ Mengurangkan dan membantu menghilangkan sakit kuning bayi 



[Keadaan lebih baik dari sebelum] ❝Saya ambil 2 tablet sehari. Acap kali saya muntah masa awal kehamilan saya, sangat membantu dalam kembalikan selera makan saya,❞ - Kyra, isteri bekerja.
[Badan lebih bertenaga] ❝Saya sgt menggalakkan anda cuba. Terasa tenaga tambahan,ikutkan badan saya sgt lemah sblum saya cuba makan produk ni, dah boleh buat kerja rumah semula,Alhamdulillah,❞ - Ana, suri rumah.

Selesaikan masalah anda skrg, jgn tunggu lagi,kami bantu sampai selesai masalah anda.
.
.
Untuk mencuba Tamargo Tablet ini boleh wassap saya 017-6699787.

Testimoni Kelas Asas Blog & Fanpage

Image
Alhamdulillah, blog saya kini jadi lebih informatif berbanding post-post saya tahun sebelum ini. Mengimbas kembali detik-detik saya di berikan sokongan ilmu tentang blog, masa tu awal tahun 2015, saya masih bekerja, namun di dalam hati sudah mulai memberontak ingin berhenti kerja. Tetapi saya masih ragu-ragu lagi. Masih sayangkan gaji pada masa tu.
.
.
Saya mencari kekuatan dengan membuat "searching" di internet tentang panduan bisnes untuk surirumah. Ini sebagai bekalan saya jika saya sudah mendapat tittle "surirumah". Hinggalah saya terjumpa 1 blog tentang Akademi Bekerja Di Rumah. Saya teruja sebab saya hampir nampak di mana saya akan berada nanti. Dari situ kisah saya terjumpa secara "online" guru yang memberi tunjuk ajar tentang penulisan di blog. Saya perkenalkan guru yang dimaksudkan iaitu Puan Zaila Mohamad.
.
.
Bersama puan Zaila atau lebih mesra dipanggil Mekla, beliau telah buat 1 kumpulan khas untuk pelajar-pelajar asas blog. Setiap pelajar a…

Tamargo Tablet Supplemen Kurma No.1 Malaysia

Image
"5 SEBAB KENAPA SUSU BADAN TERJEJAS"
Saya nak share, mesti  kita pelik kan lepas bersalin susu kejap je ada pastu terus takde smpai nak kena top up dgn susu formula, tapi ada org susu meriah lepas bersalin. Punca utama tapi ramai orang tak ambil tahu ialah : KESEDARAN.

.
Bagi kebanyakan wanita, masalah sebenarnya ialah penghantaran, bukan penghasilan. Mereka menghasilkan susu yang banyak tetapi disebabkan bayi mereka tidak dapat melekap dengan baik dan tidak menyusu dengan efektif, bayi tidak memperolehi susu yang secukupnya.


Buah dada dicipta untuk menghasilkan susu bagi memenuhi keperluan bayi anda. Lebih banyak bayi anda menyusu, lebih banyak susu yang anda akan hasilkan. Sekiranya bekalan susu anda menurun pada satu-satu masa, beberapa perkara akan dapat dikesan, iaitu, anda akan:


[✔️]  Mengalami puting yang pedih dan mengalami kesakitan semasa menyusukan
[✔️] Mempunyai bayi yang mengantuk dan perlu dirangsang untuk menyusu.
[✔️] Bayi anda kerap menggunakan puting, dan ini …

10 Idea Praktikal Bisnes Surirumah di tahun 2017

Image
Ada lagi yang masih tercari2 idea untuk bisnes 2017 ni kan? Masih belum terlambat untuk sesiapa saja memulakan bisnes dari rumah. Seakan-akan trend pula sekarang kan =)
.

Bertuah suri zaman ni tau, sebabnya nak buat bisnes bukannya susah dah sekarang. Tak perlu keluar modal duit untuk beli stok barang pun takpe. Hanya mulakan je dari agen dropshipper.
.

Ayat2 iklan pun mudah je nak buat sekarang. Hanga copypaste je dari product owner yg uols deal tu. Gambar pun just download je dari diorang.
.

Apa lagi kesusahan utk berbisnes zaman ni? Takde lagi alasan sebenarnya kan. Yang penting cuba je sampai dapat hasil jualan pertama. Sebenarnya hasil jualan pertama itu lah peransang untuk kita buat lagi dan lagi dalam bisnes ni.
.

Oklah saya nak berkongsi IDEA sedikit untuk Bisnes Surirumah tahun 2017. Kenapa bisnes servis yang saya tekankan? Ini kerana kebanyakan bisnes servis tidak melibatkan modal ‘stok’, risiko lambakan stok bawah katil juga dapat di elakkan. Namun ada co…