Posts

Showing posts from October, 2014

RADIANCE SIGNATURE HARGA MURAH

Sekarang ni Radiance Signature dah meletup2 kat pasaran. Kat iklan TV dah keluar, kat Hot FM dah keluar, Kat Kosmo dah keluar, kat Mingguan Wanita pun dah keluar. Kalau tanya para wanita kat luar sana mesti diorang pun dah kenal dengan Radiance Signature ni.
Di sebabkan dah makin banyak permintaan oleh kaum hawa yang nak PUTIH CANTIK GEBU seawal *3 hari ni, makin banyak jugalah penjual2 yang makin bersaing dengan penjual yang lain.
Bab bersaing dengan penjual memang normal, tapi bila bersaing dengan perang harga tu memang tak normal! Tahukah awak para pengguna RS sekalian, produk yang murah jangan disangka ORIGINAL! Produk yang BERKUALITI bukanlah produk yang MURAH ye! 
Pernah beli handbag atau kasut murah tak? berapa lama boleh tahan? Ini adalah dunia bisnes ye sayang2 semua. Cuba fikir LOGIK. Bolehkah produk yang KOS pembuatannya MAHAL boleh dijual dengan harga dibawah harga KOS? 
Ok, nak bagi mudah faham ye. Awak keluarkan satu produk ni harga rm10. awak jual rm9. apa awak dapat? …

GEMPAR! KESAN RADIANCE SIGNATURE

Salam uols,

Saya pasti ramai yang masih wondering lagi pasal kesan Radiance Signature ni. Siapa2 pun memang wajib ada perasaan was2, tak percaya, paranoid dan segala macam lagi perasaan negatif sebelum menggunakan sesuatu produk.

Sabar dulu kakak2 sekalian....letak dulu perasan was2 dan tak percaya tu ke tepi. Lapangkan hati, tenangkan fikiran dulu, buat peace buat rilex ;p

OK, dalam simpanan phone saya banyakkkkk sangat gambar2 testimoni POSITIVE pasal radiance signature ni. Akak nak tengok? akak kena dtg jumpa saya la~ hehe

SMS/WHATSAPP 017-6699787
WAIT! buat apa susah2 nak datang jumpa saya...kan sekarang semua di hujung jejari2 telunjuk je kan. Apa kata kakak2 semua dengan rela hati usha album TESTIMONI FANPAGE RADIANCE SIGNATURE OFFICIAL AGENT sendiri untuk tengok sendiri apa kata kawan2 kita yg dah consume RADIANCE SIGNATURE ni. Klik je kat link tu, otometik redirect ke album testimoni customer Radiance Signature.

SMS/WHATSAPP 017-6699787