Posts

Showing posts from October, 2015

BORONG/DROPSHIP TUDUNG INSTANT TERKINI

Image
Masih mencari Tudung yang tengah laris, murah dan berkualiti tinggi untuk diborong? 
TAHNIAH! Kerana awak berada di tempat yang tepat. Saya ada menyediakan Tudung Instant kain chiffon berkualiti tinggi pada harga borong yang boleh di bincang.
Saya jamin Kualiti kain chiffon ni lembut, labuh (boleh di adjust), Menjimatkan masa awak semua (painless)! Demand untuk Tudung ni memang tinggi. Ramai agen Yg order dgn sy berjaya menjual Tudung tu dlm masa sehari je! 
Cepat whatsapp saya Utk dapatkan harga borong Yg beri lebih penjimatan untuk awak! Ramai Yg order dan stok cepat habis. Whatsapp sekarang 017-6699787.









Mula Belajar Berniaga Shawl/Tudung Instant Terkini

Image
Assalamualaikum,

Perniagaan Tudung dah bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan di semenanjung malaysia hehe. Ramai yang nampak Bisnes ni boleh dapat return yang cepat kerana permintaan yang tinggi dari pembeli wanita terutamanya remaja dan wanita dewasa. Kos untuk pengeluarannya juga sangat minima berbanding dengan kos pengeluaran Jubah/Dress/Blouse. 
Ramai yang saya tahu (termasuk diri sendiri hehe) berangan-angan untuk keluarkan fesyen baju/Jubah rekaan sendiri dan label sendiri. Tapi dalam masa yang sama juga terlupa untuk berangan untuk dapatkan database (customer) sebelum mengeluarkan dan menjual produk sendiri.
Ini adalah satu kesilapan besar sebenarnya dalam memulakan proses berniaga secara 'nak cepat famous'. Fikir balik dan fikir baik-baik...apa niat kita nak berniaga sebenarnya terutamanya dalam industri fesyen ni? Adakah kerana nak jadi seperti Zawara? Elle Zada? Bella Ammara? Atau sesiapa saja yang terkenal? Sebenarnya boleh nak jadi seperti mereka tu. Tetapi........…