Bisnes Online 2014 (Floral Mask With Lavender plus Collagen

Assalamualaikum semua :)


Kali ni nak share 1 produk kecantikan yang memang berbaloi utk digunakan.
Salah satunya sebab saya adalah penggunanya sendiri, dan husband pun pakai jugak, mak saya pun ada pakai jugak.

Taknak cerita panjang, produk ni nama dia Floral Mask with Lavender plus Collagen.
Khas untuk muka yang ada whitehead/blackhead yang degil. Kenapa mask ni sesuai? Sebabnya mask ni bila sapu kat muka lalu biarkan kering, dan tarik pelan2, whitehead/blackhead yang tersumbat tu pun akan keluar sekali.

Tak mahal pun mask ni dalam rm39.90 sebotol, free postage, dan free mask sheet.
kalau beli dua botol boleh jimat rm9.80 :)  Kalau nak cuba boleh la WhatsApp saya kat no ni 0176699787.
cuba jgn tak cuba ;)



Comments

Popular posts from this blog

Senarai Barang Keperluan Ibu & Bayi di Hospital

Minyak Herba Asmak Vs Ubat Batuk

10 Idea Praktikal Bisnes Surirumah di tahun 2017