Berani kah?

Terapi Menggunakan Ular!!
Ular lagi?Haha..saja je aku nak menggelikan org yg geli pada ular. Mari kita lakukan cabaran bersama² ular. Mungkin lepas ni kita semua tak perlukan bantuan tangan manusia untuk mengurut lagi, tp gunakan ular saja. Kenapa guna ular? Pertama, tangan manusia ni dalam masa yg sama boleh meraba² sebahagian tempat tertentu. Keduanya, apa salahnya mencuba sesuatu yg baru?haha..cuba la ye!




Berapa ramai sanggup menggunakan kasut persis kaki manusia ini? Gadis², mahukah kau pakai kasut macam ni semasa dating bersama boyfriend? Ini juga cabaran kepada sesiapa yg mahu nampak cool (selain merokok). Haha..nampak seperti kaki bigfoot bukan?




Oh..ini juga menarik. Apa yg kau nampak? Sila beritahu aku. Tapi, aku tak galakkan gaya tersebut dibuat. Ini bukan cabaran ok :)




Game Over? Adakah perkahwinan akan menamatkan kebebasan kau (terutamanya lelaki) selama²nya? Jangan pakai baju tersebut di depan kekasih ataupun isteri kau. Kalau tak..nahas!

Comments

kaSyah said…
aku berani terapi ngan ular coz aku mmg suka gila...haha

gila ah aku
shutterspeaks said…
kalau ko aku letak ular atas awek tu mmg aku berani. percaya tak?
kaSyah said…
tiada sape menolak tuah..hahaha

aku pecaya..huhu
Syafrizal said…
tak berani...
hehe tak berani..
NezJoe said…
lawa t shirt tu!
kalau ada saya pakai je!
WaWa said…
mcm perli aku je? haha.. geli2. ape ni suh ular buat terapi utk aku lak. haha..
manchurr said…
wahh! gler berani korg sume heheh.. hm.kasut tu style.. persis kaki.. persis mutiara leh la pakai hahaha mila!
Ceera said…
ular lagi, ishhhh...

baju ijau tu cantik la... i like green...
mohdismail said…
kenapa aku rasa gambar #4 tu mcm.. err.. iskk.. aneh je..

*dalam toilet lak tu... :)
diaharris said…
saya amat tidak berani... saya sgt gelisss...
Taufik said…
betul la, mana nak dapat baju tu? Sungai wang ada ke? Minat tul la...
sankai said…
gambar ke 3 tu bukan cabaran ker.?? baru nak buat....lalalla~
jejaka said…
OHhhhhhhhhh.... I Like Ittt... Oh Tidakkkkk... Fantastic Bombastic and She Call Me Mr Fantastic Say Me Fantastic... hehe...
muhdzahari said…
lawa giler kasut cam kaki tu..
haha..
Yattie Nopiah said…
haha,
yg gambo ular tu aku pun x berani nk buat.
gmbo ke4? sape berani buat la..haha!
gmbo baju ijau..mmg xdijual kat sini kot..kalo nak blh cop sendiri.
-fAiZiQ- said…
hhuhuh.... x berani kalo ular yang idup.. kalo ular mainan xper lah ler jugak...hehehehhe...
Ade jual ker kasut persis kaki manusia tuh...?? sy nk beli dua pasang.. 1 utk sy n 1 lg utk kekasih sy... mesti meriah kan kalo kitorang jenjalan guna kasut tu g Times Square KL.... huhuhuh....
Yattie Nopiah said…
faiziq,
kamu takut sama ular betul2???huhuaua!
nak ke selipar persis manusia tu?nnt aku order 2 pasang..(aku tipu)hehe~
emma commey said…
ulor tuuu goli...

kasut tu...mak aihhh...xsanggup aku...

aksi tu...mmmm...lam pertimbangan...hua hua hua..

baju ijo tu...mmm...aku ske dress ag kot...hua hua hua...dasar fomfuan...
azreen said…
berkesan ke terapi ular tu? hehehe...

x sangguP!
Zul said…
Menarik kasut tu. Kalau ada nak beli.
amirez said…
This comment has been removed by the author.
putera amirez said…
eh..laki yg game over ? biasanya pompuan hehe. ape2 pun perkahwinan bukanlah penghalang kebebasan. ada kebebasan, tp mengikut cara org dh kawen (^_^)
Yattie Nopiah said…
emma,
aksi tu dlm pertimbangan??huhu..berani2...

azreen,
tak pasti la berkesan ke x..
nak tau cuba la..tp tak digalakkan..ehe

zul,
try la cari..
kalo ada btau yek.

putera amirez,
mungkin perempuan yg byk ilang kebebasan lepas kawin..
sbb tu ramai pmpuan skg nak kawin lambat.
chiviL deviL said…
uikkss...yang kaki tu yg best... kalo ada kasut mcm tu, ntah mcm mana agknue kalo jalan2 pakai tu ekh...
Yattie Nopiah said…
mcm bigfoot la kot kalo pkai kasut tu..ehe

Popular posts from this blog

Senarai Barang Keperluan Ibu & Bayi di Hospital

10 Idea Praktikal Bisnes Surirumah di tahun 2017

Tamargo Tablet Supplemen Kurma No.1 Malaysia