TAPAU AKHIRAT

TAPAU AKHIRAT.

Guys, pernah ke kita bayangkan, setiap tulisan kita di blog atau media sosial lain juga boleh menambahkan sedikit saham kita di akhirat?
.
.
Yelah, dalam seharian kita update F/blog entah berapa banyak kali. Tapi, isi yang kita luahkan tu kan, macam kosong...kosong..
.
.
Hari-hari update status, tapi tak dapat nak tapau sikit untuk akhirat. Lagi lah kita ni menjual macam-macam.
.
.
Ye, memang kita nak dapat income dengan status2 jualan kita. Tapi kan, income tu ibarat jadi touch & go. Kita dapat duit, tapi tulisan kita? Habis gitu saja.
.
.
Lepas tu kita mula rasa LETIHNYA hari-hari mengadap FB/blog tapi tulisan kita jadi takde ROH, tak BERPENGARUH, takleh nak jentik hati follower kita. Follower baca sekali je, esok dah LUPA.
.
.
Sebenarnya KaYati ada lubuk untuk uols belajar TEKNIK PENULISAN IBRAH (moral/pengajaran/nilai).

Apa yang dapat dari lubuk ni?
.
✅Penuh strategi EMOSI untuk memujuk follower baca cerita iklan.

✅Belajar tulis iklan yang lebih kepada menyebarkan nilai KEROHANIAN.

✅ Meningkatkan FOLLOWER berkualiti.
.
.
KaYati hanyalah tukang menyampai je. Selebihnya boleh tengok link ni Lubuk Penulisan Ibrah

Disclaimer:
Mungkin tak ramai akan dapat result serupa, kerana bezanya tahap usaha. tapi percayalah, siapa kerja kuat insyaAllah berjaya.

#IbrahHunting
#TapauAkhirat

Comments

Popular posts from this blog

Senarai Barang Keperluan Ibu & Bayi di Hospital

10 Idea Praktikal Bisnes Surirumah di tahun 2017

Tamargo Tablet Supplemen Kurma No.1 Malaysia