tolong...tolong....

aku perlukan seorang wartawan sekarang ni...adeh la...mana mau cari ni????
tolong la siapa yg prihatin bagi la aku contact number mana2 wartawan untuk diinterview....
tugas penting ni weh...
sekian terima kasih.

Comments

kaSyah said…
apa projek besar ko nak buat ni?
Ceera said…
awak nak wartawan apa??? saya ramai kawan wartawan nie..
Yattie Nopiah said…
kasyah,
xde la projek beso.
assignment je..ehe.

ceera,
tul ke ni?
aku nak wrtawan yg tgh krja kat mana2 station la..tv3/astro/rtm or surat khabar or mag..
cmne ek nk contact ko?
WaWa said…
ko nak buat apa wartawan?
sampulnak said…
try this www.klubbkidd.blogdrive.com

dia wartawan
Ceera said…
email me - zanira_noh@yahoo.com
DiaHarris said…
saya takde kawan wartawan. photographer the sun ada lar... or really nak i blh tanya kat my pren yang keje kat the star..
Nezjoe said…
wartawan apa hang nak?
hiburan?
Yattie Nopiah said…
sbnarnya aku nak interview wartawan tu.
spatutnya wartawan yg kene interview org..tp dorg lak yg di interview aku nnt..
ni assigment je..uhu..
pasni nak cari org gila lak :)

Popular posts from this blog

Senarai Barang Keperluan Ibu & Bayi di Hospital

10 Idea Praktikal Bisnes Surirumah di tahun 2017

Minyak Herba Asmak Vs Ubat Batuk