Cerita Panas 18sx!!

Kawan² dan para pembaca sekalian, aku nak umumkan yang blog aku versi wordpress.com tu telah berpindah ke cahayattie.princeq.com . Terima kasih aku ucapkan kat Q kerana sudi offer aku untuk pindah blog di bawah princeq.

Tapi yg blogger ni tetap jalan okeh. Terakhir, aku mau tidur..jam sudah 3.12 pagi waktu Malaysia.
Assalamualaikum..

Comments

mohdismail said…
heh.. ade baiknya ko export semua entri ko kat sini ke blog baru tu.. berbaloi!

:)
Yattie Nopiah said…
ala.
xnak..xnak..
nak ada 2 blog!!

:)
shutterspeaks said…
apa kata ko amik domain sekali, dan park under princeq ;-)
Yattie Nopiah said…
bro,
aku tak reti sgt bab2 nih.
kalo nk tlg blh gak.
:)
princeq said…
shutterspeaks:
memula tu Q nak gak cadangkan spy yatie gunakan domain sendiri..tapi kesian plak kat dia..byk duit yg perlu dia gunakan utk menampung perbelanjaan smase blaja nnt.. ;)

so wat mase ni takpe laa biar dia guna domain yg skrg ni dulu.. :D

p/s tapi kalo yati berminat nk park domain, just bagitau Q k! 8)

Popular posts from this blog

Senarai Barang Keperluan Ibu & Bayi di Hospital

Minyak Herba Asmak Vs Ubat Batuk

Tamargo Tablet Supplemen Kurma No.1 Malaysia