Minta tolong..

Malam ni saya dah tgk banyak blog org lain. Rasa 'jeles' pun ada pasal dorg punya blog tu mcm² dah ada. Saya ni lak baru terkial² nak buat blog. Hmm..banyak gak saya nak belajar..
Kalau boleh saya nak tau macam mana nak letak iklan kat blog saya ni. Pastu saya nak tau macam mana nak letak 'search engine', pastu saya nak tau apa tu 'feed'..byk gak la term yg saya baru kenal kt blog ni. Adeh..pale dah pening..dah 3 pagi pun.blog punya pasal, tidur lewat pun saya xkisah.gudnite untuk semua orang :)

Comments

princeq said…
Hi yattie, thankz coz sudi lawati blog Q tu..Hehee..Byk lagi yg perlu Q blajar utk perbaiki blog tu.. ;)

Actually sume org boleh blajar camne nak buat blog ni..Ramai gak yg Q kenal mane dulunye langsung tak tahu camne nak berblog!? Tapi skrg dah expert n mpunyai blog sendiri! Atas domain & hosting sendiri gitu.. :D

So yattie blaja lerr slow2..Take time for your lesson(s) ok.. ;)
princeq said…
Oh ya..Lupe plak nk ucap time kasih sbb yattie add link ke blog Q..Nnt Q add back kt blog Q k.. ;)

And piksel di ruangan Rakan Blog Q..Q dah aktifkan k..Thankz 4 b'came one of my Rakan Blog.. :D
Yattie Nopiah said…
Ok Q..thanx sbb sudi komen kat cni k..nnt add la link yati kat blog Q k!

Popular posts from this blog

Senarai Barang Keperluan Ibu & Bayi di Hospital

10 Idea Praktikal Bisnes Surirumah di tahun 2017

Tamargo Tablet Supplemen Kurma No.1 Malaysia