boleh caye ke google translation?hahaha

केनापा मालाम इनी तक मकाम मालाम-मालाम यग लें?
सेरबुत लाक पुलक मनुसिअ२ यंग मलस अकू नक् लायन॥
तह...तकड़े हटी नक लायन.....
ओव्ह...नपे ला पेरासान जड़ी बेगिनी?

तक्तौ नपे रसा काम नक् मरह२ जे सजक अखिर२ नि...
इस्क३...
अदाकः सलाह उत्क मेरसा बेगिनी?
दह लामा तक रसा तेर्सेक्सा जीवा मचम नि॥
इबारत मचम केना तिन्ग्गल दगन सेसोरंग...
हूहू॥

मचम तक पटुत जे नक रसा मचम नि॥
पटुत के तक पटुत?
तुहन... अकू नक् कुअत...
नक लवन पेरासान मचम नि...
अकू नक् जलन पेंयेलेसियन॥
अकू तेर्सिक्सा दगन एमोसी इनी॥

सेमोगा अकू लेबीह तबाह...
लेबिः कुअत...अकू बोलेह हदापिन्य...

*******************************************
sekarang ni aktiviti sgt rutin. dah mcm diprogramkan lak. lama2 jadi mcm robot..
tp beza robot ngn aku, robot tkde perasaan. haha. kalo apa2 jd kt robot pun dia bkn tau nak rasa apa2. kalau lapaq pun dia tkda gaduh nk p cari mkn ka..pa ka...

woo woo wooo..malam ni bintang tak kelihatan.
hujan kn..mana nk nmpak..
hujan lak bkn renyai2 tp lebat..sampai nk bah gak la..tp tak pun...

******************************************

aktiviti kedua adalah menghitung hari.
hari by hari dah blepas. so bye2 la kan..
tp bila nk mhadapi hari2 esok tu rs mcm ada perasaan takut, nerves, risau, n mcm2 yg hampir2 nk negative la. hidup kalau positif sgt pun tkde cabaran lak kan..
yg negative tu sbg cabaran...tercabar i tauuuu..huhu

******************************************

wishlist..utk besday..
awal tahun ritu da dpt broadband..kui3..tp last2 aku yg kena bayar..haha;p
anyway, thanx bro nazir!

next year nak pe lak ea...nak kawen leh?haha..leh la..leh la...kui3.
teddy bear?yuckssss...da blambak! huh..
cokelat?huh..aku leh beli...
tah ek...tkde pe pun yg bermain di minda..
tapi ada 1 permintaan...pada yg Esa..supaya cepat2 dpt jodoh baik2..hehe.
tamo putus2 dah...nk straighly happy je leh?haha.

hey2..nape bab ini yg masuk tajuk?adakah tekanan dr rakan2 sebaya yg masing2 hampir menamatkan riwayat bujang mereka?huhu...mungkin ya....tak mungkin tidak...hehe
*********************************
sob3...sob3...sob3...
kalau mende tu tak baik utk aku, just let it go...
tau sedih...tp biarla sedih sekarang kn...sob3..
tau mmg ssh nk face realiti, tapi kejap je...sob3..
aku kn kuat...aku kn tabah...aku kn sabar...
takpe, yg penting redha...

p/s: apakah hikmah disebaliknya?

Comments

Popular posts from this blog

Senarai Barang Keperluan Ibu & Bayi di Hospital

10 Idea Praktikal Bisnes Surirumah di tahun 2017

Tamargo Tablet Supplemen Kurma No.1 Malaysia