Letak background music ?

Background music ni boleh diletakkan di blog, myspace, friendster dan sebagainya.

1. Letak code kat bawah ni di bahagian HTML/JavaScript di 'page element'.


2. Gantikan "MUSIC URL HERE" dengan URL lagu yang anda suka.


Contohnya, lagu slow..


atau lagu hardcore..


ok, dah siap! Ingat ye, tukar format lagu MP3 anda kepada format WMA dulu ye. Kalau tidak, lagu anda tak keluar.

Comments

kamarul said…
wahhh.. lyn the used ke? kool..
Yattie Nopiah said…
kamarul.
bila dah dengar lagu tu terus suka :)
kalau ada lagu the used lagi bagi kt sy yek :P
shutterspeaks said…
nak pake yg mana ni ya? wp or blogspot. baru ingat nak update link ke wp ajekk hehe..
Yattie Nopiah said…
shutter.
guna dua2!
link ke wp okeh!
sory buat ko terkeliru :)

Popular posts from this blog

Senarai Barang Keperluan Ibu & Bayi di Hospital

Minyak Herba Asmak Vs Ubat Batuk

Tamargo Tablet Supplemen Kurma No.1 Malaysia